METALLARBETEN – FRÅN KOMPONENTER TILL HELHETER

INDUSTRIELLA SKYDDSRÄCKEN DIREKT FRÅN ÖSTERBOTTEN, FINLAND

Vi tillverkar högkvalitativa Varax stål- och metallräcken med över 40 års erfarenhet vid vår fabrik i Esse, Österbotten för olika industriella behov från kraftverk till fabriker. Vi kan leverera skräddarsydda skyddsräcken inom en kort tidsram, till exempel baserat på en bild och mått. Skyddsräckena levereras antingen pulverlackerade eller varmförzinkade för en lång livslängd. Vi levererar monteringsfärdiga Varax-produkter för inomhus- och utomhusbruk i Finland, Norden och Europa. Underleverantörer är vår huvudsakliga verksamhetsform, men vi har också ett brett sortiment av våra egna produkter.

STÅL- OCH METALLRÄCKEN ÄR LÄMPLIGA FÖR FLERA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

  • Trappor
  • Skyddsräcken
  • Omgivande maskiner och arbetsstationer
  • Inomhus- och utomhusbruk

Metallräcken är mångsidiga och kan användas i en mängd olika applikationer. Vi tillverkar räcken enligt kundens önskemål.

VI LEVERERAR METALLRÄCKEN SOM MONTERINGSFÄRDIGA PAKET

Vi förser dig med högkvalitativa stålräcken i ett ytbehandlat, installationsklart paket. Vårt breda och mångsidiga utbud av maskiner möjliggör rörbockning och svetsning, vilket gör metallräcken sömlösa, snygga och mycket hållbara. Pulverlackering och varmförzinkning fulländar utseendet. Vi kan leverera även större mängder stålräcken över hela Europa med kort varsel.

STÅLRÄCKEN ÖKAR SÄKERHETEN

Stålräcken används ofta som skydds- eller säkerhetsräcken i områden där säker förflyttning är en förutsättning. Vanligtvis installeras räcken i närheten av trappor och andra tillträdesvägar samt runt maskiner, till exempel i fabriker och kraftverk. Vi kan erbjuda monteringsfärdiga paket med snabb leverans. Metallräcken kan tillverkas av konstruktionsstål, rostfritt stål eller aluminium. Handräckena bockas med en rörbockare, vilket minskar antalet svetsfogar.

BESTÄLL METALLRÄCKEN FRÅN EN ERFAREN YRKESMAN

Vi har tillhandahållit högkvalitativa underleverantörs tjänster för metallbearbetning i fyra decennier, så våra processer är finslipade för att uppfylla alla våra kunders krav. Vi är flexibla och kan leverera metallräcken, stålräcken och andra produkter med kort varsel. Vår breda maskinpark och skickliga medarbetare ser till att du får exakt det du beställer. Kontakta oss och berätta om dina behov!

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Gårdsprodukter

Möbler

Bruksvaror

Räcken

KUNDER & REFERENSER

INTRESSERAD?

Vi hjälper gärna till