Finska Bobi-postlådor över hela världen med Varax-fötter

Postlådstillverkaren Bobi.com Oy har funnits i över 30 år, och i 25 år har Varax och Bobi gjort samarbeten tilsammans.

Om det uppstått problem längs vägen, har det alltid hittats lösningar på dessa.

EN LÅNG GEMENSAM RESA FORTSÄTTER

Bobis postlådor har etablerat sig som ett internationellt känt varumärke där Varax tillverkar stativen. Innan Lasse Lehtimäki, VD för Bobi, blev företagare, hade han redan samarbetat med Varax under sitt tidigare arbete. Under de första åren som entreprenör kom Lehtimäki ihåg Varax och tog initiativ till kontakt. Detta markerade starten på företagens gemensamma resa, en resa som fortfarande pågår.

Lehtimäki berättar att de ömsesidiga kundrelationerna alltid har varit positiva, och tillsammans har de framgångsrikt utvecklat olika aspekter över åren. Stativen tillverkas i ungefär 20 olika färger för brevlådorna. Samarbetet tillsammans är viktigt för båda parterna och utvecklas ständigt säger Lehtimäki.

ÖMSIDIGT FÖRTROENDE BÄR

”När vi först beskrev vilken typ av stativ vi behövde för brevlådorna, tog Varax omedelbart initiativ till detta och behandlade det seriöst”, säger Lehtimäki.

Lehtimäki understryker det ömsesidiga förtroendet som har funnits.

”Det fungerar smidigt och vi har varit nöjda med Varax. Vi rekommenderar Varax om det dyker upp situationer där de kan vara till hjälp”, tillägger Lehtimäki och konstaterar: ”Bobis tjänster och produkter bygger på ett nätverk av kompetenta experter, och Varax utgör en stark medlem i detta nätverk.”

KIINNOSTUITKO?

Autamme mielellämme