Suomalaiset Bobi-postilaatikot maailmalla Varaxin jaloin

Postilaatikoita valmistava Bobi.com Oy täytti 30 vuotta vuonna 2021. Likimain koko tuon ajan, reilut 25 vuotta, on Varax tehnyt yhteistyötä Bobin kanssa.

Jos matkan varrella on tullut ongelmia, niihin on aina löydetty ratkaisu.

YHTEINEN, PITKÄ TAIVAL JATKUU

Bobin postilaatikot ovat kansainvälinen merkkituote, joihin Varax valmistaa jalustat. Jo ennen kuin Bobin toimitusjohtaja Lasse Lehtimäki ryhtyi yrittäjäksi, hän oli aiemmassa työssään tehnyt yhteistyötä Varaxin kanssa. Yrittäjätaipaleensa alkuvuosina Lehtimäki muisti Varaxin ja otti heihin yhteyttä. Siitä starttasi yritysten yhteinen tie, joka jatkuu edelleen tänä päivänä.

Lehtimäki kertoo, että keskinäiset asiakassuhteet ovat aina olleet hyvät ja asioita on vuosien varrella yhdessä kehitetty onnistuneesti eteenpäin. Jalustoja valmistuu postilaatikoiden kaikissa, n. 20 värissä. Yhdessä tekemisen Lehtimäki kertoo olevan molemmille tärkeää ja sitä kehitetään jatkuvasti.

KESKINÄINEN LUOTTAMUS KANTAA

“Kun aikoinaan kerroimme, millaisia postilaatikon jalustoja tarvitsemme, Varax otti asian heti hoitaakseen ja suhtautui siihen vakavasti”, kertoo Lehtimäki.

Lehtimäki kertoo keskinäisen luottamuksen olevan molemminpuolista.

“Homma pelaa ja toimii ja olemme olleet tyytyväisiä Varaxiin. Suosittelemme Varaxia, jos eteen tulee tilanne, joissa he voisivat auttaa”, toteaa Lehtimäki ja lisää vielä: “Bobin palvelu ja tuotteet perustuvat rautaisten ydinosaajien verkostoon ja Varax on tämän verkoston vahva jäsen.”

KIINNOSTUITKO?

Autamme mielellämme