LAADUKASTA MEISTOA EPÄKESKOPURISTIMILLA

EPÄKESKOTYÖT

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemuksella monipuoliset ja laadukkaat metallikomponenttien meistopalvelut epäkeskopuristimella. Meisto tai meistaus on metallikappaleiden käsittelyyn käytetty menetelmä, jossa viimeistellään meistiä käyttämällä käsiteltävänä oleva metalli leikkaamalla tai puristamalla se haluttuun muotoon. Menetelmästä käytetään myös nimitystä metallin stanssaus.

Meistämistä varten käytössämme on lukuisa määrä erilaisia työkaluja, joilla rei’itämme, taivutamme, supistamme, niittaamme ja katkaisemme putkea. Puristinkokomme ovat 15 000 -100 000 kiloa ja käsiteltävän rainan maksimipaksuus on 7 mm.

KALUSTO

  • Epäkeskopuristimia 15-100 tn 21 kpl
  • Automaattinen epäkeskopuristuslinja 3 kpl

MIKSI VARAX?

Olemme tarjonneet laadukkaita metalliteollisuuden alihankintapalveluita jo neljän vuosikymmenen ajan, joten prosessimme ovat hioutuneet vastaamaan asiakkaidemme kaikkia vaatimuksia. Sen lisäksi olemme 70 vuoden ajan valmistaneet omia puutarha- ja pihatuotteitamme vastaamaan niin kotipihojen kuin julkistenkin ulkotilojen tarpeita. Toimintamme on joustavaa, joten pystymme toimittamaan tuotteita nopeallakin aikataululla. Laaja konekantamme ja ammattitaitoiset tekijät varmistavat, että saat juuri sitä, mitä tilaat.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Käyttökohteita

Kalusteet

Huonekalut

Käyttötavarat

Kaiteet

ASIAKASREFERENSSIT

KIINNOSTUITKO?

Autamme mielellämme