METALLITYÖT KOMPONENTEISTA KOKONAISUUKSIIN

TEOLLISUUDEN TERÄSKAITEET SUORAAN POHJANMAALTA

Valmistamme laadukkaat Varax-teräskaiteet ja metallikaiteet yli 40 vuoden kokemuksella, Ähtävän tehtaallamme Pohjanmaalla, erilaisiin teollisuuden tarpeisiin voimalaitoksista tehtaisiin. Pystymme toimittamaan ripeällä aikataululla mittatilaustyönä suunnitellut teräskaiteet esimerkiksi kuvan ja mittojen perusteella. Teräskaiteet toimitetaan joko pulverimaalattuina tai kuumasinkittyinä, jolloin ne kestävät käytössä pitkään. Toimitamme asennusvalmiit, ulko- ja sisätiloihin sopivat Varax-tuotteet niin Suomeen, Pohjoismaihin kuin Eurooppaan. Alihankinta on pääasiallinen toimintatapamme, mutta omia tuotteita löytyy myös laaja valikoima.

TERÄSKAITEET JA METALLIKAITEET SOVELTUVAT MONEEN KOHTEESEEN:

  • Portaikkoihin
  • Turvakaiteiksi
  • Koneiden ja työtasojen ympäristöön
  • Sisä- ja ulkokäyttöön

Metallikaiteet ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää useissa kohteissa. Valmistamme kaiteet juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

TOIMITAMME METALLIKAITEET ASENNUSVALMIINA KOKONAISUUKSINA

Saat meiltä laadukkaat teräskaiteet pintakäsiteltyinä, asennusvalmiina pakettina. Laaja ja monipuolinen konekantamme mahdollistaa putkentaivutuksen sekä hitsauksen, jolloin metallikaiteista tulee saumattomat, siistit ja erittäin kestävät. Pulverimaalaus ja kuumasinkitys viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Saamme toimitettua nopealla aikataululla suurempiakin määriä teräskaiteita ympäri Eurooppaa.

TERÄSKAITEET LISÄÄVÄT TURVALLISUUTTA

Teräskaiteita käytetään usein turvakaiteina tiloissa, joissa turvallinen liikkuminen on edellytys. Yleensä kaiteet asennetaan portaisiin ja muiden kulkureittien läheisyyteen sekä koneiden ympäristöön esimerkiksi tehtaissa ja voimalaitoksissa. Metallikaiteet kiinnitetään paikoilleen aina kohteen edellyttämällä tavalla. Meiltä saat asennusvalmiit paketit nopeasti toimitettuna. Metallikaiteet voidaan valmistaa rakenneteräksestä, ruostumattomista teräksistä tai alumiinista. Kaideputkien taivutus tehdään putkentaivuttimella, jonka käytöllä vähennetään hitsausliitoksia.

TILAA METALLIKAITEET KOKENEELTA AMMATTILAISELTA

Me olemme tarjonneet laadukkaita metalliteollisuuden alihankintapalveluita jo neljän vuosikymmenen ajan, joten prosessimme ovat hioutuneet vastaamaan asiakkaidemme kaikkia vaatimuksia. Toimintamme on joustavaa, joten pystymme toimittamaan metallikaiteet, teräskaiteet sekä muut tuotteet nopeallakin aikataululla. Laaja konekantamme ja ammattitaitoiset tekijät varmistavat, että saat juuri sitä, mitä tilaat. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Käyttökohteita

Kalusteet

Huonekalut

Käyttötavarat

Kaiteet

ASIAKASREFERENSSIT

KIINNOSTUITKO?

Autamme mielellämme