METALLITYÖT SOPIMUSVALMISTUKSENA

Varax Solutions tarjoaa metallityöt sopimusvalmistuksena. Voit toteuttaa kanssamme metallitöitä joko valmiina kokonaisuuksina tai sen osina. Kokonaisratkaisumme kattavat kaiken metallikomponenttien suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen – pienistä tuoteosista aina pintakäsiteltyihin, asennettuihin ja pakattuihin tuotekokonaisuuksiin. Meillä on neljän vuosikymmenen kokemus pelti- ja metallitöistä.

SUUNNITTELUSTA KOKONAISRATKAISUIHIN

Tarjoamamme metallityöt alkavat aina suunnittelusta. Varax käyttää suunnittelussaan SolidWorks 3D CAD -ohjelmistoa. Asiakkaan ei tarvitse toimittaa tuotantoa varten piirustuksia, jo prototyypillä päästään alkuun, sillä suunnittelun ja tuotannon tukena on nykyaikainen 3D-mittakäsivarsi.

Autamme asiakastamme valitsemaan oikeat materiaalit ja rakenteet niin, että tuotteen valmistus on laadukasta, tehokasta ja edullista. Protovalmistus ja koesarjat tehdään samoilla laitteilla kuin tuotantosarjatkin. Näin varmistutaan valmistuksen onnistumisesta ennen tuotantoa. Kokonaisratkaisumme kattavat kaiken metallikomponenttien suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen.

KIINNOSTUITKO?

Autamme mielellämme