Metallarbeten på beställning

Varax Solutions erbjuder kontraktstillverkning av metallarbeten. Vi hjälper dig att förverkliga metallarbeten antingen som färdiga helheter eller som komponenter. Vår helhetslösning omfattar allt från planering av metallkomponenter till färdiga produkter – från små produktdelar till ytbehandlade, monterade och förpackade produkthelheter. Vi har fyra årtionden av erfarenhet inom plåt- och metallarbeten. Kontakta oss, så berättar vi gärna mera!

Från planering till helhetslösningar

Alla underleverantörsarbeten vi erbjuder börjar alltid med planering. Varax använder CAD-programmet SolidWorks 3D vid planeringen. Kunden behöver inte ge oss ritningar för produktionen, redan med en prototyp kommer vi igång, eftersom planeringen och produktionen har stöd av en modern 3D-mätarm.

Vi hjälper vår kund att välja rätt material och konstruktioner för en högklassig, effektiv och förmånlig produkttillverkning. Prototillverkning och provserier görs med samma utrustning som produktionsserierna. På så sätt vet vi med säkerhet att tillverkningen av den egentliga produkten kommer att lyckas. Våra helhetslösningar omfattar allt från planering av metallkomponenter till färdig produkt.

INTRESSERAD?

Vi hjälper gärna till