PULVERMÅLNING FÖR HÅLLBARHET

PULVERMÅLNING

Pulvermålning eller pulverlackering är en vanlig metod för ytbehandling av metall. Målning av metall (till exempel målning av aluminium) förlänger livslängden för metalldelar. Vi utför mångsidiga och högklassiga ytbehandlingsarbeten av olika sorters metall och stål.

Pulvermålning är en hållbar och spillfri metod för ytbehandling av metall som förbättrar kvaliteten och slitstyrkan hos metallens färgytor. Med vår automatiska linje kan vi effektivt lackera delar i olika storlekar och former, samt enskilda produkter eller serier. Förutom vår pulverlackeringsanläggning erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster från design till implementering och efterbehandling.

GENOMFÖRANDE OCH PRIS FÖR PULVERLACKERING

Om du har en färdig produkt eller produktlinje som behöver pulverlackeras eller ytbehandlas på annat sätt kan ett pulverlackeringsföretag få jobbet gjort på nolltid. Om du inte har någon produkt ännu, men har en idé eller en ritning, kontakta oss så löser vi det tillsammans. Vi erbjuder design, tillverkning och pulverlackering på ett och samma ställe!

Pulverlackering prissätts från fall till fall, då kostnaden påverkas av objektets storlek och egenskaper samt eventuella skyddskrav som måste beaktas. Våra maskiner har kapacitet att lackera delar med dimensioner upp till 3m x 1m x 1m.

FÖRDELAR MED PULVERLACKERING

  • Permanent, slät yta på metallprodukter
  • Förlänger livslängden på metalldelar
  • Många alternativ för ytstruktur, t.ex. slät, matt eller olika strukturerade ytor
  • Ytterligare alternativ inkluderar antistatiska, antibakteriella, halkfria och halkskyddande beläggningar
  • Mer spillsäker yta än våtmålning
  • Ekologi

PULVERMÅLNING ÄR ETT MILJÖVÄNLIGT VAL

I våra tjänster ingår ytbehandling inklusive förbehandling. Som förbehandling av ytor använder vi fosfatfri Bonderite NT-1. Denna process som bygger på nanokeramik minskar belastningen på miljön samt förbättrar färgytans kvalitet och hållfasthet.

Det slutna systemet i vår automatiska linje gör också att överskottspulvret kan återvinnas nästan helt, vilket resulterar i minimalt avfall. Pulverlackering minskar miljöpåverkan genom att förbättra kvaliteten och slitstyrkan på metallens färgytor.

MÅLNINGSLINJENS UTRUSTNING

  • Automatlinje, förbehandling
  • Bonderite NT-1 (Henkel)
  • Batchlinje
  • Pulvermåleri med hundratals färger i lager

VARFÖR KÖPA YTBEHANDLING AV METALL FRÅN VARAX?

Vi är experter på metall- och stålkonstruktioner med decennier av erfarenhet. Vår omfattande, moderna maskinpark och erfarna personal ser till att du får exakt det du beställer. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av tjänster, snabba och pålitliga leveranser samt arbete av hög kvalitet.

Kontakta oss och berätta om dina behov, vi kan säkert hjälpa dig!

användningsområden

Gårdsprodukter

Möbler

Bruksvaror

Räcken

kunder & referenser

INTRESSERAD?

Vi hjälper gärna till