PULVERIMAALAUKSELLA KULUTUSKESTÄVYYTTÄ

PULVERIMAALAUS

Pulverimaalaus tai jauhemaalaus on kestävä ja valumaton menetelmä metallin pintakäsittelyyn, joka parantaa metallin maalipinnan laatua ja kulutuskestävyyttä. Automaattilinjastomme ansiosta pystymme maalaamaan tehokkaasti erikokoisia ja -muotoisia kappaleita sekä yksittäisiä tuotteita tai sarjoja. Pulverimaalaamon lisäksi tarjoamme kaikki palvelut aina suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn asti.

JAUHEMAALAUKSEN TOTEUTUS JA HINTA

Mikäli sinulla on valmis tuote tai tuotesarja, joka kaipaa pulverimaalausta tai muuta metallin pintakäsittelyä, pulverimaalaamo hoitaa työn käden käänteessä. Jos tuotetta ei vielä ole, mutta ajatus tai piirustus on olemassa, ota meihin yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä. Meiltä onnistuvat suunnittelu, valmistus ja jauhemaalaus samassa osoitteessa!

Pulverimaalaus hinnoitellaan tapauskohtaisesti, sillä hintaan vaikuttavat kappaleen koko ja ominaisuudet sekä mahdolliset suojaustarpeet. Koneillamme voimme maalata jopa 3 m x 1m x 1m kappaleita.

PULVERIMAALAUKSEN EDUT

  • Pysyvä, tasainen pinta metallituotteisiin
  • Pidentää metallikappaleiden käyttöikää
  • Lukuisia eri pintarakennemahdollisuuksia, kuten sileä, matta tai erilaiset struktuuripinnat
  • Voidaan toteuttaa lisäksi mm. antistaattisia, antibakteerisia ja liukuestepintoja
  • Valumattomampi pinta kun märkämaalauksessa
  • Ekologisuus

JAUHEMAALAUS ON YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VALINTA

Pulverimaalaamon automaattisella maalauslinjalla pinnan esikäsittelynä toimii fosfaattivapaa Bonderite NT-1. Tällöin metalli- ja maalipinnan väliin lisätään nanokeraaminen pinnoite, jolloin maali tarttuu metallituotteeseen paremmin kiinni. Automaattilinjastomme suljettu järjestelmä mahdollistaa ylijäävän pulverin palautumisen takaisin kiertoon lähes täysin, jolloin syntyy vain minimaalinen määrä jätettä. Pulverimaalaus vähentää ympäristön kuormitusta, sillä se parantaa metallin maalipinnan laatua ja kulutuskestävyyttä.

PULVERIMAALAAMON KALUSTO

  • Automaattilinja, esikäsittely
  • Bonderite NT-1 (Henkel)
  • Panostuslinja
  • Jauhemaalaamossa satoja värejä varastossa

MIKSI OSTAA METALLIN PINTAKÄSITTELY VARAXILTA?

Olemme metalli- ja teräsrakenteiden asiantuntijoita vuosikymmenten kokemuksella. Laaja, moderni konekantamme sekä kokenut henkilöstömme varmistavat, että saat juuri sitä, mitä tilaat. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset palvelut, nopeat ja varmat toimitukset sekä laadukkaan työnjäljen. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi, pystymme varmasti auttamaan!

Käyttökohteita

Kalusteet

Huonekalut

Käyttötavarat

Kaiteet

ASIAKASREFERENSSIT

KIINNOSTUITKO?

Autamme mielellämme